Klacht: Inlegkruisje blijft niet plakken

op 07 juli 2017 over Anni Rolfi in de categorie Kledingwinkels

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik heb in totaal op 5 jul-17 14 Microfiber slips van Anni Rolfi gekocht en daar heb ik nu niets aan. Ik heb ze direct bij ontvangst op het korte spoelprogramma gespoeld en was blij toen ze droog waren dat ik ze aan kon doen. Ik had geen idee dat ze niet voorzien zijn van een katoenen of badstof kruis, hierdoor blijft de inlegkruis niet plakken. Bij de katoenen slips blijft het inlegkruisje nl. wel plakken. De pasvorm van de Microfiber Slip is nl. perfect, beter dan die van de katoenen slip.

Gewenste Oplossing:

Geen idee hoe ik dit kan oplossen, zodat het inlegkruise wel blijft plakken.

Bericht van Robin van Klacht.nl

11 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Anni Rolfi

Bericht van Robin van Klacht.nl

11 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Anni Rolfi nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Woekiee