Klacht: Inhoud potjes e,d

op 06 augustus 2017 over Kruidvat in de categorie Drogisterijen

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Waarom zijn potjes met bijv. vitaminepotjes in feite maar half gevuld. Is dit in tijden van milieuzorg en duurzaamheid nog wel bij deze tijd. Volgens mij heeft het allen maar voordelen als de daadwerkelijke inhoud zo ongeveer gelijk aan de inhoud van het potje…
Of gaat het marketing-effect gewoon voor op duurzaamheid. Dit geldt natuurlijk niet alleen voor het Kruidvat maar voorde hele branche..maar misschien leuk als jullie hiermee gaan afrekenen.Ik ben overigens geen lid van een of andere milieu-organisatie maar dit zit me al jaren “niet lekker”..

Gewenste Oplossing:

Verder tevreden met het Kruidvat dus..

Bericht van Robin van Klacht.nl

11 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Kruidvat

Bericht van Robin van Klacht.nl

11 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Kruidvat nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door JW de L