Klacht: ingetrokken betaling moet wel betalen?

op 24 juli 2017 over Vriendenloterij in de categorie Loterijen

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Op misleidende reclame ben ik in een abonnement terechtgekomen, waar ik echter niets van wist. Nu krijg ik een incassobrief om wel te betalen. Hierover is ook al gebeld. Als ik moet betalen heb ik ook recht om mijn lotnummer te weten en een uitslagenlijst of ik iets heb gewonnen. Op dit laatste zit ik te wachten en heb er ook al eerder naar gevraagd.

Gewenste Oplossing:

Als ik boven gestelde klacht beantwoord krijg.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Vriendenloterij

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Vriendenloterij nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door jbentum