Klacht: onterechte rekeningen versturen, geen contact!

Ingel83 op 12 januari 2022 over Infomedics in de categorie Betalingsdiensten

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Al enkele maanden contactverzoeken/mails en telefonische contact gezocht van mijn contact. Heel sporadisch een standaard reactie maar nog nooit een inhoudelijke reactie mogen ontvangen. Diverse malen klacht ingediend inzake een factuur maar geen reactie van Infomedics. Infomedics stuur de rekening gewoon door naar het incassobureau en blijft weigeren inhoudelijk reageren. Schandalig!
Het wordt tijd voor een nieuwe uitzending op tv om de problemen bij Infomedics aan de kaak te stellen! Infomedics dient een rekening van € 45,- uit het systeem te halen. In verband met niet komen opdagen op een afspraak. Een medisch noodgeval in de familie is geen geldige reden om niet naar een afspraak te komen. Infomedics is een zeer schandalig bedrijf maar zeer brutale en onbekwame medewerkers.

Gewenste Oplossing:

rekening van € 45,- uit het systeem halen, dossier sluiten bij incassobureau. In verband met niet komen opdagen op een afspraak. Een medisch noodgeval in de familie is geen geldige reden om niet naar een afspraak te komen. Infomedics is een zeer schandalig bedrijf maar zeer brutale en onbekwame medewerkers.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een email gestuurd naar Infomedics over deze klacht.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Deze klacht is zojuist door Infomedics in behandeling genomen

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - We hebben bericht ontvangen dat Infomedics een oplossing geplaatst heeft bij deze klacht

Infomedics

Heeft op 13 januari 2022 om 15:21 geantwoord

Geboden Oplossing:

Geachte mevrouw Lewandowski,

Naar aanleiding van uw klacht heb ik u vandaag telefonisch gesproken. Ik heb u aangegeven dat ik vandaag de praktijk heb gesproken. Zij hebben een notitie van uw klacht gemaakt en zullen het maandag bespreken, zij hebben daarbij ook aangegeven dat zij contact met u op zullen nemen om uw klacht te bespreken.
Ik hoop oprecht dat u samen met de praktijk tot een oplossing zullen komen.

Vertrouwende u hiermee voldoende te hebben geïnformeerd.

Met vriendelijke groet,

Melissa de Boer
Infomedics

Ingel83

Heeft op 16 januari 2022 om 21:47 geantwoord

Na ruim een half jaar weigeren contact op te nemen en nu er een klacht komt op klacht.nl kunnen ze ineens wel bellen en mailen? En vervolgens alles neer leggen bij de tandartspraktijk. Dus nee, geen oplossing.

Alle klachten die gemeld zijn door Ingel83