Klacht: Incomplete bestelling wordt niet professioneel afgehandeld.

op 17 juli 2017 over Groupon in de categorie Coupon Sites

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Een maand geleden heb ik 2x mooie verduisterende gordijnen besteld via Groupon. Ik kreeg ze binnen, ik moest ze op maat laten maken. Dat had ik gedaan. Ik wilde ze ophangen met de haakjes. Maar nou bleek er een helft van de haakjes te missen. Ik baalde natuurlijk enorm, want ik had de gordijnen al helemaal klaar.
Ik heb Groupon gemaild. En ik kreeg helaas niet de mail terug die ik verwachtte. Ik kreeg een reactie met; Wij kunnen helaas geen nalevering of retour verzorgen. Wel kunnen wij €7,00 aan credits op uw account aanbieden. Daar heb ik natuurlijk helemaal niets aan. En ik verwacht ook dat als ik iets bestel het compleet is.

Gewenste Oplossing:

Ik ben tevreden als ik de hoeveelheid gordijn haken die ik nodig heb nageleverd krijg. Zodat ik alsnog mijn gordijnen kan ophangen.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Groupon

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Groupon nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door geertje bijl