Klacht: Incasso kosten. Terwijl ik de kaart nooit heb geactiveerd.

op 28 februari 2017 over Viabuy in de categorie Algemeen

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik.vind het zo onterecht. Doe een aanvraag waarin eerst word gezegd dat je gelijk het kan gebruiken na het activeren en een bedrag over maakt naar hun. Achter lees je berichten dat als je die 90 overboekt dat dan dan rechtstreeks naar hun gaat . Al deze zorgen dat ik.het vertrouwen niet meer had in hun een zag er van af de kaart ook nooit geactiveerd. Nooit een bericht gehad met als je niet activeerd krijg je incasso kosten. Gewoon geen woorden ervoor.

Gewenste Oplossing:

Dat ze mij het systeem verwijderen en die kosten die ik toch niet betaald met desnoods een advocaat. Daar heb ik.toch recht want heb een uitkering. Krijg ik.zonder kosten.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Viabuy

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Viabuy nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Sanaecharaf@8