Klacht: incasseringen na opzegging

op 18 augustus 2016 over Postcode Loterij in de categorie Loterijen

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

In februari ALLE loten bij de postcode loterij opgezegd echter tot aan de dag van vandaag worden door jullie nog STEEDS pogingen ondernomen om af te schrijven van mijn rekening. U zult begrijpen dat ik dit SPUUGZAT ben en verwacht dat jullie hiermee PER DIRECT STOPPEN.

Gewenste Oplossing:

aLS DE INCASSO'S ZIJN GESTOPT

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Postcode Loterij

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Postcode Loterij nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door jgp.keijsers@home.nl