Klacht: In Qbuzz Utrecht reizen betekent hoestende mensen in diverse bussen

op 30 juli 2020 over Qbuzz in de categorie Openbaar Vervoer

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Gisteren gedwongen met de bus te reizen. Zowel op heenweg als op terugweg trof ik hoestende mensen aan en moest ik uitstappen voor mijn eigen veiligheid. Ook veel mensen zonder mondkampje of mondkapje bungelende onder de kin. In een bus in Overvecht (nr. 1) zat zelfs een hevig hoestende buschauffeur rond 15.30 uur.

Het is heel eng om in Utrecht met de bus te moeten reizen.

Gewenste Oplossing:

Corona beleid naleven. Zieke mensen weren uit het OV.

Bericht van Robin van Klacht.nl

7 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Qbuzz

Bericht van Robin van Klacht.nl

7 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Qbuzz nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door ik wil geen corona krijgen