Klacht: In de winkel bestelde en betaalde schoenen niet geleverd

op 09 juni 2016 over Aktiesport in de categorie Sportwinkel

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik heb met mijn zoon vrijdagavond 3 juni een paar schoenen in de winkel op de oosterhof in Rotterdam besteld en met de afspraak dat zij dinsdag zeker wel geleverd zouden zijn. Aangezien mijn zoon maandag jarig was en hij ze voor zijn verjaardag zou krijgen vond hij 1 dag erop wachten niet zo heel erg. Woensdag aan het eind van de dag had ik nog steeds geen schoenen gezien. Ik besloot u klantenservice te bellen. Daar kreeg ik tot mijn stomme verbazing te horen dat de schoenen niet meer leverbaar zijn. Nu zijn we bijna een week verder en ik zou heel graag mijn geld terug willen en er geen 10 dagen op willen wachten. Aan de telefoon was een normaal gesprek ook niet mogelijk. Gevoel loze mensen werken er bij u bedrijf. Het gaat om geld van jullie klanten en als het niet leverbaar is had het een maandag al op mijn rekening moeten staan.

Gewenste Oplossing:

Ik ben pas tevreden als vandaag nog het geld op mijn rekening staat. Zodat ik alsnog mijn zoon een paar schoenen voor zijn verjaardag kan geven.

Alle klachten die gemeld zijn door Monique2907