Klacht: In behandeling

op 29 juni 2016 over Paypal in de categorie Betalingsdiensten

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Hallo,

Ik wou een videokaart bestellen die schaars op voorraad is dus moest ik er snel bij zijn, dus ik heb snel mijn bank gekoppeld voor te bestellen. Alleen nu staat er in behandeling en dat de betaling pas 13 juli doorgaat.. en dit wil ik niet alleen ik kan de (niet verrekende) betaling niet annuleren?

Gewenste Oplossing:

Ik wil graag mijn (niet verrekende) betaling annuleren. En niet dat ik dadelijk 13 juli als nog geld wordt afgeschreven, want ik ga namelijk ergens anders via ideal bestellen.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Paypal

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Paypal nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Xnoas