Klacht: imei sticker niet aanwezig

op 16 mei 2016 over Kijkshop in de categorie Warenhuizen

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik heb een telefoon gekocht voor mijn dochter als cadeau voor haar verjaardag , helaas de toetsen board doet het beetje raar, ik ben naar de kijkshop in rijswijk geweest met de aankoopbewijs helaas de telefoon ongerepareerd terug gekregen met als reden dat imeil sticker is door mijn dochter verwijderd, de telefoon is paar maanden oud en de aankoop bewijs aanwezig en toch worden we zo behandeld, het is onbegrijpelijk dat jullie zo met de klanten omgaan, de telefoon valt nog onder de garantie…

Gewenste Oplossing:

alsnog de telefoon in orde maken of ruilen met een andere en we zijn bereid om wat extra bij te betalen

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Kijkshop

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een email gestuurd naar Kijkshop over deze klacht.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Kijkshop nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door fad672000