Klacht: ikea keukenplanner loopt steeds vast

op 08 oktober 2016 over IKEA in de categorie Woonwarenhuizen

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Tijdens het maken van mijn ontwerp krijg ik regelmatig de melding dat het script niet meer reageert. Opslaan gaat ook meestal niet goed. Zo valt er er niet te werken. Erg irritant. De website geeft geen enkele informatie of tips. Vreemd. De telefonische help desk geeft aan dat ze niks voor me kunnen doen. Ook niet doorverwijzen of dingen uitproberen. Teleurstellend

Gewenste Oplossing:

Als de keukenplanner weer goed werkt of als er in ieder geval serieus wordt meegedacht hoe het op te lossen is.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over IKEA

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over IKEA nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door janwillem2