Klacht: IK WORD NIET GELOOFD

op 20 mei 2016 over Aldi in de categorie Supermarkten

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

VANMORGEN IN DE ALDI IN ZIERIKZEE 2 LEGE KRATTEN VAN BIER MIN 4 FLESJES EN 2 COLA FLESSEN INGELEVERD BONNETJE GEPAKT (NIET OP GEKEKEN)(DOM) MET KAR BOODSCHAPPEN NAAR DE KASSA.AFGEREKEND EN ZOALS GEWOONLIJK MIJN BON NAKIJKEN ,IK ZAG TOT MIJN VERBAZING MAAR 50 CENT EMBALAGE,DUS GELIJK OMDRAAIEN EN NAAR DE KASSA DAAR WAS GEEN BON VAN 2 KRATTEN EN 2 FLESSEN TE BEKENNEN WEL 1 VAN 50 EUROCENT,CHEF ERBIJ NAGEKEKEN,EN IK KON HET DOEN MET ER ZIJN GEEN KRATTEN INGELEVERD WAAR 4 FLESJES ONTBREKEN SORRIE MAAR IK KAN HIER NIETS AAN DOEN WANT IK WEET NIET OF U FLESSEN EN KRATTEN INGELEVERD HEEFT EN ER IS GEEN STORING IN HET AUTOMAAT
BEGRIJPT U DAT IK MEZELF FLINK BESODEMIETERD VOELDE
OP DEZE MANIER VOOR ONS GEEN ALDI MEER

Gewenste Oplossing:

HEEL ONTEVREDEN

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Aldi

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Aldi nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door acihartoog