Klacht: Ik word gestalkt met smaad en laster op Google

op 04 juni 2021 over Google in de categorie Zoekdiensten

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik word gestalkt op Google door een groep hackers uit Tilburg, Amsterdam Den Haag en Rotterdam. Ook zitten familieleden van mij in het complot die in Amsterdam en Den Haag wonen. Om te voorkomen dat ik jullie bedrijf ga bezoeken en dat ik de eigenaar van Google Amsterdam ga aanklagen, verzoek ik jullie om alles wat niet bij mij hoort of aan mijn naam word gekoppeld word verwijderd van Google.
Ik heb net deze bericht bij google recensies geschreven maar die persoon heeft het verwijderd, dus mensen die bij Google werken zijn bevriend met de daders. De daders hacken mij, zij stelen alle informatie via mijn IPadres en laten mensen van Google Amsterdam dingen over mij posten.

Gewenste Oplossing:

Als zij alles over mij verwijderen wat met mijn voor en achternaam en stad te maken heeft.

Bericht van Robin van Klacht.nl

2 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Google

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 maand geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Google nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Dientje12