Klacht: Ik wil mijn geld terug failliet niet mijn problem

op 20 mei 2020 over IQ-DRIVE in de categorie Rijscholen

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

IQ, jullie hadden me een e-mail gestuurd dat ik de tweede termijn moest betalen , ik vond het ook raar maar toch deed ik het voor de datum,
ik moest eingelijk vrijdag rijden maar heb te horen gekregen dat jullie failliet zijn gegaan, ik heb alles betaald aan jullie wat ik had gespaard en nu heb ik niks meer, kan ook niet naar een andere rijschool, mijn theorie loopt bijna af. Hoe gaan we dit regelen IQ, ik wil mijn geld terug jullie zijn niet te vertrouwen, jullie nemen ook geen contact met leerlingen en zijn telefonisch ook niet bereikbaar, Ik ga achter mijn geld aan.
IQ DRIVE GELD TERUG GELD TERUG LEUGENAARS IK WIL MIJN GELD TERUG

Gewenste Oplossing:

BEN NIET TEVREDEN JULLIE ZIJN LEUGENAARS

Bericht van Robin van Klacht.nl

3 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over IQ-DRIVE

Bericht van Robin van Klacht.nl

3 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over IQ-DRIVE nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Sharronvdb