Klacht: Ik wil me geld terug

op 19 mei 2020 over iQdrive Rijopleidingen B.V. in de categorie Rijscholen

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik heb van me rij instructeur gehoord dat jullie failliet zijn en ik wil graag me geld terug hebben ven de afgelopen twee maanden ik heb jullie gemaild en gebeld maar heb niks gehoord ik wil dat jullie me bellen of mailen om te weten of ik me geld terug krijg of niet

Gewenste Oplossing:

Ik ben tevreden wanneer ik me geld terug krijg

Bericht van Robin van Klacht.nl

4 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over iQdrive Rijopleidingen B.V.

Bericht van Robin van Klacht.nl

4 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over iQdrive Rijopleidingen B.V. nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Marcxion