Klacht: ik wil geen ongewenste reclame folders !!!!

op 20 juni 2017 over Albert Heijn in de categorie Supermarkten

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

ls
ik krijg ongewenste reclame folders van Albert Heijn, ondank NEE NEE sticker. Al maanden en ik kan nergens terecht om te zorgen dat de bezorger hier op aangesproken wordt. Alleen al tijdens de klacht periode kwam er een doos aan ongewenste reclame spam door mijn deur. Ik ben de enige die er woont, en krijg nog een dubbel folders . Ik baal hier erg van en uit protest koop ik niet meer bij AH, Blokker en Deen. Ik ben niet de enige in de buurt en dit ligt echt aan de bezorger, dan is hij sneller klaar…

Gewenste Oplossing:

Gewoon; de bezorger aanspreken dat hij op de stickers let.
dit is reclamefolder terreur. Zo niet die vent ontslaan. Mijn dochter heeft ook gefolderd en er werd toen streng gecontroleerd, dus het kan wel. Als dit niet helpt zie ik als enige uitweg socal media en de kranten en consumentenbond .

Bericht van Robin van Klacht.nl

11 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Albert Heijn

Bericht van Robin van Klacht.nl

11 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Albert Heijn nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door francois1407