Klacht: Ik wacht al een maand

op 26 februari 2018 over Lesara in de categorie Internetshops - Kleding

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Op 29 januari een bestelling geplaatst bij Lesara. Het betreft producten die allemaal een levertijd hebben van 2 tot 6 werkdagen. Intussen wacht ik al bijna een maand. Een maand! Ik heb een aantal keer een mail gestuurd, reactie gehad dat er vertraging is in het magazijn en steeds opnieuw de belofte dat het ‘deze week’ of ‘begin volgende week’ zeker geleverd zal gaan worden, wat uiteindelijk niet gebeurt. Wel onderwijl een hoop spam mails blijven sturen, desondanks ik me heel goed kan herinneren me niet voor een nieuwsbrief op te hebben gegeven. Hoe onprofessioneel wil je het hebben, Lesara! Zeker de laatste keer dat ik er iets bestel.

Gewenste Oplossing:

Wanneer ik mijn bestelling binnen heb.

Bericht van Robin van Klacht.nl

6 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Lesara

Bericht van Robin van Klacht.nl

6 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Lesara nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Joseph.