Klacht: ik voel me beledigt en bestolen .

op 16 juli 2012 over Jysk in de categorie Interieurbedrijven

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik heb zondag 8Juli een standenstoel Vermont Fsc hardhout/alu. gekocht ,toen ik het uit de doos haalde was er een beschadiging in de stoelleuning , een stukje hout eraf . Ben direct terug met de stoel in de doos naar de winkel gegaan ,maar daar werden wij niet serieus genomen en ook beschuldigd .Twee maal terug gegaan met stoel in de doos en gebeld .Wij werden niet netjes behandeld en beschuldig , ook niet naar de beschadigde stoel gekeken na veel praten kregen wij een tegoed bon voor die stoel terug van 99,00 euro .Mensen voor ons in de rij bij de kassa kregen wel hun geld terug ,dat vinden wij oneerlijk en voelen ons beledigd en bestolen .Ik wil mijn geld terug en geen tegoed bon ,dat staat ook op jullie site Service dat je het geld terug kan krijgen .Ik hoop dat u wat voor mij kunt doen , graag mijn geld terug a.u.b.

Gewenste Oplossing:

Mijn geld terug, daar zal ik pas tevreden mee zijn

Alle klachten die gemeld zijn door barfrip