Klacht: Ik niet het besteld maar ik heb het ontvangen

op 29 september 2016 over Luxstyle.nl in de categorie Internetshops - Kleding

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Via Facebook ging ik een kijkje nemen bij een artikel van LuxStyle. Ik wilde iets THE CLEANCING DETOX FOOT PADS KIJKEN maar op een gegeven moment kwamen er teveel reclame en vreemde vragen voorbij dat ik direct besloot af te sluiten. NA twee dagen kreeg ik artikal thuis dat ik iets besteld had. Ik heb tot 2x toe gemaild dat ik niets besteld had en zeker niets wens te ontvangen daarom ik wil niet dat betalen

Gewenste Oplossing:

Ik wil senel en mogelijk de luxstyel. Nl de probleem oplossen

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Luxstyle.nl

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Luxstyle.nl nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Freshta Rasouli