Klacht: ik krijg onbesteld producten

snackje op 03 december 2013 over Health-C-P in de categorie Computerwinkels

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Naar mijn weten heb ik alleen een proefmonster van 4,- besteld. Dit bleek anders want met deze bestelling heb ik ook toestemming gegeven tot een nadere bestelling van 165,-. Deze komt 10 dagen na je eerste levering maar moet binnen 12 dagen worden teruggestuurd. Dit is dus niet te doen!! Terug sturen kan alleen als je de eerste levering niet hebt geopend. Als je iemand wilt spreken wordt je doorverbonden naar een slechte Engels sprekende mevrouw in de Filipijnen?!!!
Dit is niet acceptabel.
Groeten

Gewenste Oplossing:

geld terug

Bericht van Robin van Klacht.nl

10 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Health-C-P

Bericht van Robin van Klacht.nl

10 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Health-C-P nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door