Klacht: Ik krijg mijn geld niet terug

MaartenGoossens1 op 21 oktober 2020 over Cheaptickets.nl in de categorie Online Vliegtickets

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Met mijn gezin zou ik in juli naar Thailand vliegen. Via cheaptickets met Swissair. Kosten 3000 euro. Van Cheaptickets kreeg ik steeds te horen dat zij het geld niet terug hebben gekregen. Via Swissair kreeg ik bewijzen dat dit wel het geval is. Ondertussen al twee maanden geleden. Cheaptickets geeft absoluut niet thuis en reageert niet meer.
Hier moet echt iets aan gedaan worden!!!

Gewenste Oplossing:

Ik ben tevreden als mijn geld wordt teruggestort.

Bericht van Robin van Klacht.nl

2 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Cheaptickets.nl

Bericht van Robin van Klacht.nl

2 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Cheaptickets.nl nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door MaartenGoossens1