Klacht: Ik krijg mijn geld niet terug

op 21 april 2017 over huurexpert.nl in de categorie Verhuur

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Omdat ik naar leeuwarden ga verhuizen heb ik een huur woning nodig. Om te reageren op de advertenties moest ik €15 euro overmaken. Zo gezegd zo gedaan en ik wilde reageren op het eerste advertentie. Hier werd ik doorgeschakeld naar een andere website. Ik moest dus weer betalen om contact te krijgen met de verhuurder. Dit gebeurde nog vijf keer en hierom heb ik een mail gestuurd dat ik mijn geld terug wil. Anderhalve week later heb ik nog steeds geen reactie.

Gewenste Oplossing:

Ik wil mijn geld terug.

Bericht van Robin van Klacht.nl

11 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over huurexpert.nl

Bericht van Robin van Klacht.nl

11 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over huurexpert.nl nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Valeryvandermark