Klacht: Ik krijg mijn geld niet retour.

op 25 juli 2017 over Tommy Hilfiger in de categorie Internetshops - Kleding

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Op 15 juni 2017 twee broeken besteld. Een daarvan heb ik op 16 juni 2017 retour gestuurd. Ik heb een ontvangstbevestiging van de broek en een creditnota gehad met restitutiedatum 20 juni 2017 en tot op heden (25 juli) mijn geld nog steeds niet terug gehad. Inmiddels 6 keer gebeld 3 e-mails gestuurd. Iedere keer wordt beloofd dat ik mijn geld terug krijg en op e-mails wordt niet gereageerd, maar geld terugstorten ho maar!!

Eind van de middag staat het geld ineens op mijn rekening, toeval??

Gewenste Oplossing:

Als mijn geld teruggestort wordt.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Tommy Hilfiger

Reactie van de melder van de klacht PeterVog

1 jaar geleden - Ineens staat mijn geld eind van de middag op m'n rekening.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Tommy Hilfiger nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door PeterVog