Klacht: Ik kan mijn rekening niet sluiten

op 12 augustus 2017 over Paypal in de categorie Betalingsdiensten

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Hallo,
Ik heb al een aantal dagen geprobeerd mijn paypal rekening te sluiten alleen het lukt maar niet ik krijg steeds de error ‘Er is een probleem opgetreden. Probeer het later opnieuw.’ en het begint nu een beetje irritant te worden want ik wil gewoon mijn rekening sluiten en het lukt maar niet dit heeft paypal heel slecht gedaan ik zal ik nooit meer een account maken bij paypal,en ik kan ook niet mijn mastercard verwijderen er komt daar ook steeds een error

Gewenste Oplossing:

Als mijn account gesloten kan worden!!!

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Paypal

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Paypal nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Herman_De_Visser