Klacht: Ik kan geen online betaling doen via I deal

op 12 mei 2017 over Kiala in de categorie Koeriersbedrijven en post

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Dit is de tweede keer dat me dit overkomt, Ik wil een pakketje verzenden vanuit Belgie naar Nederland en betalen via Maestro, echter als ik dat aanklik (bij maestro staat ook belgische bancontact) kan ik alleen betalen met Belgische bankcontact, Heel vervelend. Daar sta je dan met je pakketje dat je niet kunt versturen omdat de betaling niet werkt

Gewenste Oplossing:

Als het werkt zoals omschreven staat

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Kiala

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Kiala nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door onzinfuckoff