Klacht: Ik hebt reeds betaald.inzaken fitnesscentrum Be Active te Almere

op 28 juni 2016 over Fitness First in de categorie Sportclub/-school

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Geachte hr/mv,hier bij wil ik u kenbaar maken dat ik George taka deze rekening al reeds betaald op 31maart 2016.zie betalings bewijs .het is wel betaald via mijn vrouw z’n rekening zie rekening nummer 0572589867 op naam van Mavis Alexander.dossiernum.384992.ik hoop dat u genoeg z’n geïnformeerd .met vriendelijke groet, G taka .

Gewenste Oplossing:

ik ben pas tevreden wanneer niet meer geconfronteerd met deze betaling regeling .

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Fitness First

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Fitness First nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door taka