Klacht: Ik heb me bij Zoosk nooit aangemeld, maar hoe kom ik er van af

op 23 januari 2014 over zoosk.com in de categorie Social Media

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Sinds enkele dagen ontvang ik via Zoosk berichten van “aardige, betrouwbare, eerlijke mannen”. Hier heb ik totaal geen interesse in. Ik heb me nooit aangemeld bij Zoosk, maar om dit op te heffen weet ik ondertussen ook niet meer. Ik vind het heel vervelend, dat ik dit soort berichten ontvang.

Gewenste Oplossing:

Alles bij Zoosk, wat van mij bekend is, verwijderen. Bedankt voor Uw medewerking

Bericht van Robin van Klacht.nl

4 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over zoosk.com

Bericht van Robin van Klacht.nl

4 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over zoosk.com nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Daphna