Klacht: Ik heb een klacht over de bus shag

op 09 mei 2017 over West Sigaretten in de categorie Sigaretten

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik heb een bus West shag gekocht bij de co-op in Tiel toen ik de bus openmaakte bleek dat de bus was gemaakt. Nu is hij half leeg de winkel doe hier niéts mee. Daarom deze klacht naar U toe om te vragen wat kan er aan gedaan worden. Graag een reactie van u.

Gewenste Oplossing:

Nee

Bericht van Robin van Klacht.nl

6 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over West Sigaretten

Bericht van Robin van Klacht.nl

6 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over West Sigaretten nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Wimpie is