Klacht: Ik heb dezelfde klacht! Unseen prijs kunstwerk t.w.v. 1000 euro

op 14 juli 2012 over BankGiro Loterij in de categorie Loterijen

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Volgens de bankgiroloterij hadden wij in juni twee toegangsbewijzen gewonnen voor de fotoexpositie Foam Unseen in Amsterdam in sept. Toen wij erop klikten om te kijken wat het was, kwam er een pop-up waarin stond dat wij 2 entrees hadden gewonnen én dat wij een foto mochten twv Euro 1000) uitzoeken. Ik kon het haast niet geloven, dus heb ik meerdere keren de pop-up geopend (over meerdere dagen). Maar het stond er! Nu hebben wij de tickets ontvangen en daarop staat niets vermeld. Nogmaals de pop-up geopend en weg was de zin “én u mag een foto (twv Euro 1000) uitzoeken. Nu is de prijs alleen nog maar toegang tot de expositie. Ik vind dit heel vreemd en ik vraag me af of er meerdere prijswinnaars zijn die dit is overkomen!

Gewenste Oplossing:

Gewenste oplossing Ik wil gewoon de prijs die wij in eerste instantie zouden krijgen!

Alle klachten die gemeld zijn door pjbaker