Klacht: Ik heb betaald maar geen product want betaling is niet verwerkt

op 16 oktober 2016 over Apple in de categorie Electronica - Computers

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik heb via de website van apple iPhone gekocht. Betaling gedaan via Ideal, na 5 uurtjes heb ik gelijk al een afspraak ingepland. Nu geeft apple aan dat zij betaling niet hebben ontvangen. Ik heb ABN gebeld die geven aan dat zij het bedrag hebben overgemaakt dat kan ik ook bevestigen want hij is afgeschreven van mijn rekening. Nu weet ik niet waar mijn geld is, apple heeft het niet maar hij is afgeschreven.

Gewenste Oplossing:

ik wil een product waarvoor ik betaald heb. waar is mijn product?

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Apple

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Apple nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door gungorenburak@hotmail.com