Klacht: Ik heb betaald its dat ik niet kreeg

op 11 augustus 2017 over Wish in de categorie Kledingwinkels

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Hoi, ik heb dezelfde problemen van de andere Dame, ik heb its gekocht, dan is wel betaald, en ik kreeg een mail zo oeps uw bestelling is geweigerd. En geen betaling ontvangen van deze bestelling, hoe kan dat als ik naar mijn bank kijken is wel aff van mijn rekening. Ik wil de producten of de geld terug!!

Gewenste Oplossing:

Als ik mijn geld terug krijgen of het product.

Bericht van Robin van Klacht.nl

10 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Wish

Bericht van Robin van Klacht.nl

10 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Wish nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Paulinha