Klacht: ik bestel 15 boeken. alle zijn op voorraad. ik wordt opgescheept met een levertijd van 1.5 maand.

op 28 juli 2017 over Amazon in de categorie Online Warenhuizen

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

ik bestel 15 boeken. alle zijn op voorraad. ik wordt opgescheept met een levertijd van 1.5 maand, terwijl zij binnen een week kunnen uitleveren.

Tegelijkertijd is het door hun onmogelijk gemaakt om een normale feedback op hun website te maken of om info op te vragen via email. Overigens leveren hun externe aanbieders op Amazon.de wel binnen een week.

Ik weet niet wat het Amazon beleid hierachter is, maar ik voel mij wel belazerd.

Gewenste Oplossing:

Dat zij uitleveren wanneer het kan. Ik krijg nu de indruk dat zij bewust vertragen om voor hun gunstige (lees betaalde) opties af te dwingen. Is in ieder geval een forse verslechtering met wat ze een paar geleden als service neerzetten.

Bericht van Robin van Klacht.nl

11 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Amazon

Bericht van Robin van Klacht.nl

11 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Amazon nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door simonsae