Klacht: Ik ben simpelweg BESTOLEN!

op 01 december 2018 over 6deals in de categorie Websites

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik stel me oprecht en nadrukkelijk vragen bij de waarheidsgetrouwheid van de reviews over de gangsterbende van 6deals.be en bij uitbreiding over de betrouwbaarheid van ‘Trustpilot’. Mijn eigen ervaring met deze bedriegers is gans anders en ik nodig de positieve beoordelaars uit om mij eenvoudigweg te vertellen op welke manier zijn er in geslaagd zijn om in contact te komen met dit spookbedrijf? Begin augustus kocht ik een mobiel Aircotoestel van 350€. Dat werd vrij snel en voldoende keurig afgeleverd. Alleen was het toestel waardeloos (of stuk), maar alleszins het werkte totaal niet! De binnentemperatuur bleef, ondanks 3 uur op volle kracht airco draaien, ongewijzigd. Vanzelfsprekend heb ik vervolgens meteen minutieus de terugzend procedure toegepast, de wettelijke niet tevredengeld terug binnen de 14 dagen geactiveerd en het toestel terug naar het bijhorende adres in Nederland gestuurd. NOOIT MEER IETS VAN GEHOORD sindsdien en we zijn inmiddels toch al zo’n flinke 4 maanden verder… Concreet heb ik dus momenteel geen product (mobiele airco) van 6deals, maar ben ik wel geript voor 350€ de terugzendkosten… Moet wel handig en leuk zijn, om op die manier zaken te kunnen doen… En behoorlijk winstgevend!
Contact opnemen met dit schimmige bedrijf is onmogelijk. Het telefoonnummer is steevast een antwoordapparaat. Een dertigtal pogingen mijnentwege en een tiental vriendelijke en minder vriendelijke voice mails, bleven compleet onbeantwoord. Idem dito voor mijn 7 emails, met de vraag voor een oplossing… Geen enkel teken van leven! Geen geld terug op mijn rekening!
Uiteraard laat ik het hier niet bij. Via Test Aankoop ben ik – gezien het internationale karakter – in contact gekomen met het ECC, een Europees coördinatiecentrum ter bescherming van de consument. Benieuwd naar het resultaat!
Hoedanook, het is mij een raadsel hoe bedriegers als 6deals zolang ongestoord onschuldige consumenten vrijelijk kunnen blijven bestelen. En ik ben nu ook benieuwd of mijn minder positieve review effectief op hun website zal belanden, hoe lang hij er zal blijven opstaan en of er misschien langs deze weg enige vorm van scrupules zal ontstaan bij de ‘eigenaars’ van dit onderwereldbolwerk? Uit mijn ervaring hou ik met dit laatste eigenlijk totaal geen rekening natuurlijk…

Gewenste Oplossing:

Als ik minstens mijn geld terugkrijg na 4 maanden mega ergernis...

Bericht van Robin van Klacht.nl

11 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over 6deals

Reactie van de melder van de klacht Dimitri Parms

11 maanden geleden - Heel bizar! 8 nachtelijke weekenduurtjes na het zorgvuldig doorgeven van mijn klacht, krijg ik van klacht.nl doodleuk het extreem korte berichtje “6deals wenst uw klacht niet te behandelen”... Is dat alles? Is de kous daarmee af? Betekent dit dat er in de nacht van zaterdag op zondag, dan toch een levende ziel zich bij 6deals bezighoudt met het afwijzen van klachten? Zijn ze dan toch ietwat bereikbaar? Anderzijds, is ook de steun van Klacht.nl , Nederlands zelfverklaarde grootste consumentbeschermende website, in dit dossier op zijn minst indrukwekkend te noemen... Is het hiermee werkelijk ‘game over’ voor jullie, beste Klacht.nl ?

Bericht van Robin van Klacht.nl

11 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over 6deals nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Dimitri Parms