Klacht: ik ben boos

op 12 maart 2020 over Yours Clothing in de categorie Kledingwinkels

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik probeer uit alle macht kleding te retourneren. Na veel gezoek vindt ik dan eindelijk uit hou ik een retour label kan verkrijgen moet ik G GVD meer dan 15 Euro betalen voor de zending. Ik ben onwijs kwaad. Ik koop NOOOOOOOIt meer iets bij hen en ik verwijder hun site.

Gewenste Oplossing:

Fatsoenlijk een retourlabel kunnen verkrijgen en kostenloos retourneren!

Bericht van Robin van Klacht.nl

6 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Yours Clothing

Bericht van Robin van Klacht.nl

6 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Yours Clothing nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door 15OtjeenSara10