Klacht: icloud heeft meest bestanden van mijn iac geledigd

op 12 mei 2020 over Apple in de categorie Electronica - Computers

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Bij het synchroniseren van mijn imac op de icloud drive heeft deze mijn bestanden op drive gezet ipv op mijn imac te laten. Wanneer ik die bestanden open doe zie ik dat deze bestanden (documenten) bijna allemaal leeg zijn met 0 bytes. Al mijn informatie, bestanden, documenten, mappen die ik jarenlang op mijn imac verzameld heb, zijn weg of leeg. Ik ben al mijn info kwijt. Bij Apple care kunnen ze mij niet helpen.

Gewenste Oplossing:

Als al mijn gegevens terug komen (de vroegere inhoud van bestanden) op imac en in cloud.

Bericht van Robin van Klacht.nl

4 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Apple

Bericht van Robin van Klacht.nl

4 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Apple nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Jean M.