Klacht: Ibooks werkt niet !

op 12 juli 2017 over Apple in de categorie Electronica - Computers

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Hallo sufferds van Apple, als ik een gekocht Ibook open dan opent hji 1 keer, dan kan ik 1 keer de kaft zien en de tekst, als het hele book geladen is, kan ik 1 x kijken, want als ik de book sluit komt alleen de kaft terug, en alle tekst is verdwenen, kortom lege pagina’s, ik heb de laatste IOS, wat is er aan de hand met Ibooks

Gewenste Oplossing:

Nee, niet tevreden

Bericht van Robin van Klacht.nl

11 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Apple

Bericht van Robin van Klacht.nl

11 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Apple nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Reinier van der Sandt