Klacht: i phone refurbished

op 18 juli 2012 over Groupon in de categorie Coupon Sites

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik heb in april voor mijn zoon een iphone via groupon besteld. Zou na 8 tot 10 weken geleverd worden. Tot op heden niets ontvangen. Na meerdere keren gebeld te hebben met groupon geen resultaat. Groupon verwijst steeds naar eprokom. Bellen met swissdeal, bellen met Zwitserland. Daar krijg ik niets te horen of een franstalige voice mail. Op mail wordt niet gereageerd door eprokom/swiss deal. Ik wil de iphone niet meer! Ik loop ook nog het risico een slecht product te ontvangen.

Gewenste Oplossing:

Ik wil mijn geld terug. Groupon zegt dit niet te kunnen doen en eprokom reageert niet. Wat kan ik doen?

Groupon

Heeft op 25 juli 2012 om 16:59 geantwoord

Geboden Oplossing:

Beste Wilma,

Volgens onze gegevens is uw klacht behandeld en opgelost. Indien dit niet zo is, laat het ons dan alstublieft weten. Dat kan door te reageren op dit bericht of stuur een e-mail naar support@groupon.nl.

Alvast bedankt en met vriendelijke groet,

Groupon Customer Support

Bericht van Robin van Klacht.nl

6 jaren geleden - Deze klacht is zojuist door Groupon in behandeling genomen

Bericht van Robin van Klacht.nl

5 jaren geleden - We hebben bericht ontvangen dat Groupon een oplossing geplaatst heeft bij deze klacht

Bericht van Robin van Klacht.nl

5 jaren geleden - De melder van de klacht heeft zojuist de oplossing van Groupon beoordeeld.

Alle klachten die gemeld zijn door nepzooi