Klachten over Humanitas financiele hulpverlening

Hieronder kunt u zien welke klachten, complimenten en suggesties er over Humanitas financiele hulpverlening zijn gemeld. Lees meer >

Statistieken van Humanitas financiele hulpverlening in de categorie Financiële hulpverlening

4 klachten gemeld
1.0 /10
5 stemmen
5

Tijdslijn

Vanaf 12 juli 2018 ben ik verhuisd van Zaandam naar Antwerpen, België. Ik moet regelmatig terug naar Nederland om mijn zaken af te handelen en Humanitas weigert mij extra leefgeld te geven voor de trein en voor de bus. Ook... Lees meer

In 2013 terecht gekomen via de rechtbank en gemeente... dit is een en al oplichterij. Ik kan wel janken wat ze veroorzaakt hebben, meer schulden, huis kwijt, Kleine schulden destijds van sommige van 10 euro wat nu opgelopen is naar... Lees meer

Ik heb een brief gestuurd naar Rechtbank om een beëindiging omdat ik weg ga uit mijn woonplaats en ik zelf mijn financiële administratie wil bij houden en mijn eigen beslissingen kan maken. Ik wordt op geen enkel manier geholpen door... Lees meer

Ik heb aangegeven dat ik per 1 april 2017 wil stoppen met Humanitas. Ik heb een brief gekregen dat het beeindigd is. Maar dan vraag ik mij af waarom wordt mijn restanten geld niet gestort. Ik heb hier wel 2 kinderen die... Lees meer

Sinds 2012 te maken met humanitas,voor een schuld die er niet had hoeven zijn,veroorzaakt door machtsmisbruik van de belastingdienst (een ronduit belachelijke schuld).Heeft alles te maken met paranoïa die het nederlandse systeem heeft over mijn (achter)naam,dat is al generatieslang een... Lees meer

ik ben chronischziek niet te verwarren met mongoloide of geestelijk niet in staat tot!!!deze maand is er vakantiegeld en diverse stortingen van 2015 en 2016 tegemoetkoming chronischzieken op de bewindrekening gestort zodat het saldo nu 1200 + is (na aftrek... Lees meer