Klachten over Humanitas financiele hulpverlening

Hieronder kunt u zien welke klachten, complimenten en suggesties er over Humanitas financiele hulpverlening zijn gemeld. Lees meer >

Statistieken van Humanitas financiele hulpverlening in de categorie Financiële hulpverlening

4 klachten gemeld
1.5 /10
2 stemmen
2

Tijdslijn

Vanaf 4 maart ben ik dakloos geraakt en stond ik zonder financiën op straat. Ik heb hulp gevraagd bij Humanitas. De hulpverlener Ferre Ferweda stuurde mij langs allerlei gemeenten, maar niemand nam verantwoordelijkheid over mij. Ik kreeg dus geen woonruimte... Lees meer

Vanaf 12 juli 2018 ben ik verhuisd van Zaandam naar Antwerpen, België. Ik moet regelmatig terug naar Nederland om mijn zaken af te handelen en Humanitas weigert mij extra leefgeld te geven voor de trein en voor de bus. Ook... Lees meer

In 2013 terecht gekomen via de rechtbank en gemeente... dit is een en al oplichterij. Ik kan wel janken wat ze veroorzaakt hebben, meer schulden, huis kwijt, Kleine schulden destijds van sommige van 10 euro wat nu opgelopen is naar... Lees meer