Klacht: Huiduitslag door L’Oreal Paris Youth Code Luminizer

Krolien op 29 november 2013 over L’Oréal in de categorie Verzorgingsprodukten

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Vorige week een potje Youth Code Luminizer gekocht en diezelfde avond gebruikt. De volgende morgen zat heel mijn gezicht onder de jeukende rode bultjes en begon de huid rond mijn ogen op te zwellen. Na die ene keer de crème niet meer gebruikt, maar de reactie op mijn huid blijft maar doorgaan; overal rode bultjes, jeukende plekken en zwellingen; we zijn nu 6 dagen verder en ik heb intussen een cortisonen injectie gehad en slik een zware dosis anti- histamine pillen van de huisarts om de zwellingen rond mijn ogen en de jeuk in mijn gezicht tegen te gaan. Tot nu toe zonder resultaat, terwijl de dosis medicatie de afgelopen dagen al 2x opgevoerd is door mijn huisarts omdat er geen verbetering zichtbaar is. En dat zonder dat ik ooit een allergische reactie heb gehad op welk huidverzorgingsmiddel dan ook.

Gewenste Oplossing:

In ieder geval restitutie van het aankoopbedrag en een passende oplossing voor de verloren dagen die ik hierdoor in de ziektewet heb moeten doorbrengen omdat ik door de zwelling rond mijn ogen wazig zicht had en ik door het gebruik van de medicatie niet mag autorijden

Bericht van Robin van Klacht.nl

10 jaren geleden - Ik heb een email gestuurd naar L’Oréal over deze klacht.

Bericht van Robin van Klacht.nl

10 jaren geleden - Deze klacht is zojuist door L’Oréal in behandeling genomen

Bericht van Robin van Klacht.nl

10 jaren geleden - We hebben bericht ontvangen dat L’Oréal een oplossing geplaatst heeft bij deze klacht

L’Oréal

Heeft op 11 februari 2014 om 12:06 geantwoord

Geboden Oplossing:

klant verzocht contact met ons op te nemen

Alle klachten die gemeld zijn door