Klacht: Hotmail account onterecht geblokkeerd

op 06 juli 2016 over Microsoft in de categorie Software

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Mijn Klacht:

Wegens verdenking van gebruik van mijn account is deze geblokkeerd. Ik heb meerdere malen een formulier ingevuld om te bewijzen dat ik het ben. Helaas was deze informatie niet voldoende. Ik heb meerdere malen geprobeerd deze vragem lijst in te vullen. Maar deze was steeds onjuist of te weinig. Ik heb al via een support formulier en telefonisch contact gezocht, maar krijg alleen de oplossing dat ik een nieuwe account aan kan maken, waar ik dus niks aan heb.

Ik probeer het nu op alle manieren, maar krijg nergens persoonlijk contact.

Gewenste Oplossing:

Ik wil graag weer toegang tot mijn account!!!

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Microsoft

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Microsoft nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Florence79