Klacht: Hotel in een dorp naast snelweg

op 12 juli 2017 over Verrassingstickets.nl in de categorie Online Vliegtickets

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik kreeg vandaag mijn reservering van verrassingsticket.nl. Ik heb deze een tijdje geleden geboekt, week geleden bij kiezen van datum moest ik nog 100 euro bijbetalen. Ik kreeg vanochtend mijn reservering: Aankomst in London Luton en hotel in Hounslow. Ik dacht dat verrassingsreis was bedoeld in aantrekkelijke Europese stad. Hounslow is een dorp gelegen naast Heathrow, Bath Road. Ik ben daar toevallig maand geleden geweest van mijn werk. In de buurt van Bath Road is maar 1 McDonald\’s en 1 kroeg…. Het was ook niet mogelijk om tijdens het boeken Hounslow uit te sluiten.

Ik was verbaasd dat mijn verrassingsreis in Londen geboekt is, het is vooral dure stad in laag seizoen. Tijdens het boeken van data moest ik 100 euro extra betalen omdat het hoog seizoen is. Dat vond ik prima, maar als ik hotelreservering krijg in een plaats naast de snelweg, meer dan 50 min reizen van Londen, dan ben ik minder blij….

Gewenste Oplossing:

Eerlijk gezegd, na gesprek met verrassingstickets ben ik helemaal niet tevreden. Ik zou het liefst mijn geld terug krijgen. Als het niet kan, hotel op betere locatie zou een een oplossing zijn.

Alle klachten die gemeld zijn door Konrad