Klacht: Hotel Group AANGIFTE!

op 15 juli 2012 over Passport Hotel Group in de categorie Hotel Card

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Er is mijn een vakantie beloofd, een welkomstgeschenk naar Turkije, ik heb alles netjes ingevuld op de site, er is een bedrag van 153, euro afgeschreven, ik zou het een en ander thuis opgestuurd krijgen. Ik heb niks ontvangen!! Afgelopen week hebben ze mij gebeld om voor het nieuwe jaar weer een machtiging te geven voor 153.euro omdat ik een 2 jaar abonnement heb en als ik dat weiger dan sturen ze de incasso/deurwaarder op mij af. Wanneer ik hen vroeg waar is mijn beloofde vakantie konden ze niks over zeggen??!!! Vindt het echt niet normaal. Ik ga maandag 16 juli aangifte doen wegens oplichting van de HotelGroup.

Gewenste Oplossing:

Ik wil mijn 153 euro terug of mijn beloofde vakantie! Het is nu al bijna een jaar geleden en heb NIKS ontvangen.

Alle klachten die gemeld zijn door Anissanoes