Klacht: Hortensia in reclame folder

Ellen65 op 27 april 2020 over Plus in de categorie Supermarkten

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Sinds gisteren, 26 april is de nieuwe folder ingegaan. Zo stond er in de folder dat er hortensia’s in de aanbieding waren. Ik ga vanmorgen naar de plus bij mij in de buurt en zie geen hortensia’s staan. Bij navraag bleek dat die aanbieding niet bij alle vestigingen is, naar ik begreep dus niet bij franchises. Waarom wordt dat dan niet in de folder vermeld? Zo kun je bij ieder aanbieding je afvragen of het overal is of niet. Ik vind dit geen handige actie van Plus. Bovendien weet ik niet welke vestiging een franchise is en welke niet.

Gewenste Oplossing:

Ik ben tevreden als ik via welke weg alsnog aan 2 hortensia’s voor de aanbiedingsprijs kan krijgen.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Plus

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Plus nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Ellen65