Klacht: Horloge gestolen tijdens bezorgen pakket

op 12 mei 2020 over ASOS.com in de categorie Internetshops - Kleding

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Bij ASOS heb ik een horloge besteld en betaald. Het pakket is door DHL bezorgd bij een afhaalpunt, daar heb ik het opgehaald. Bij thuiskomst ontdekte ik dat het horloge ontbrak. Dit heb ik gemeld bij ASOS. In eerste instantie zou ik een nieuw horloge ontvangen (mits die op voorraad was). Dag later kreeg ik een mail dat dit nooit voorkwam en om verdere fraude te voorkomen is mijn account geblokkeerd. Sindsdien reageert ASOS op geen enkele mail of bericht via de website. DHL wil graag helpen maar kan dit alleen in opdracht van ASOS doen, niet via mij. Conclusie; ik heb betaald voor een horloge dat ik nooit gekregen heb en ASOS doet NIKS!!

Gewenste Oplossing:

Als ik het aankoopbedrag terugkrijg

Bericht van Robin van Klacht.nl

4 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over ASOS.com

Bericht van Robin van Klacht.nl

4 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over ASOS.com nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Anna13-