Klacht: Horizon met apart modem

op 23 december 2012 over UPC in de categorie Alles-in-1

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Vooraf gevraagd of ik ook internet via een apart modem kon krijgen ipv via Horizon box. Antwoord was ja. Vervolgens krijg ik alleen een horizonbox en dus geen modem opgestuurd. Na 2 telefoontjes krijg ik een monteur aangeboden die ook het modem meeneemt. Maar hij gaat weg zonder dat het modem werkt. Dat zou het de volgende dag moeten doen. Niet dus. Dus weer bellen. ‘Installatie is vastgelopen’, probleem wordt doorgezet, normaal gesproken moet hij het binnen 24 uur gaan doen. Twee dagen verder, nog niet. Weer bellen, zelfde verhaal, maandag zal hij het wel doen. Ondertussen een paar weken en vele telefoontjes verder en hij doet het nog steeds niet. Wat me het meest frustreert, is dat me ook niet verteld kan worden hoelang het nog gaat duren. Steeds is hetzelfde verhaal ‘installatie is vastgelopen’.

Gewenste Oplossing:

Een werkend internet en telefoon via het modem.

Alle klachten die gemeld zijn door biancahagen