Klacht: home cinema werkt niet meer

op 29 augustus 2016 over Philips in de categorie Electronica Merken

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Er zijn na 4 jaar gebruik, geen onderdelen meer verkrijgbaar voor mijn helaas defecte home cinema HTS9520/12. Philips verwijst mij voor reparatie naar E care en die delen mij mede dat voor dit apparaat geen onderdelen meer te verkrijgen zijn en dat zij het dus nietkunnen repareren. Ik heb deze home cinema gekocht in de philips winkel in december 2012. Dit apparaat wordt wel nog steeds nieuw aangeboden in de winkel, maar onderdelen zijn er kennelijk niet meer te verkrijgen. Ik mag toch van zo een duur Philips apparaat verwachten dat het langer mee gaat dan 4 jaar.

Gewenste Oplossing:

Als mijn home cinema weer goed werkt. Of als ik onderdelen kan verkrijgen zodat ik hem weer werkend kan maken.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Philips

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Deze klacht is zojuist door Philips in behandeling genomen

Alle klachten die gemeld zijn door TinusTiger