Klacht: Hogere kosten. Contract veranderen waardoor ik niet meer kan delen. WAAR IK VOOR BETAALDE!

Segert Vorster op 28 december 2022 over Netflix in de categorie Digitale TV

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Sins een paar jaar. Heb ik netflix. Ze adverteerde heel erg dat er meerdere personen op het account konden. Daar betaalde je dan ook voor. Met extra schermen enzo. Maar nu gaan ze dat veranderen. Ik betaalde het duurste abonnement. Voor 4 schermen. Ik neem toch aan dat die 4 schermen gewoon gebruikt mogen worden door familie die niet met mij wonen.

Nou niet meer dus. Ze hebben hun regels aangepast. En ze dreigen online met boetes en blokkades als je dan toch deeld. Wat is dit voor belachelijks? Ik betaalde er toch voor. 4 schermen premium. En nu veranderen ze in een keer het contract!

Mevrouw aan de klantenservice was denk ik erg moe. en had er ook geen zin in. Korte antwoorden. waar op neer kwam. nou het is nu eenmaal zo. Nou ik beindig mijn netflix. toedeloe

Redenen waarom:
. Constante prijs verhogingen
. Verminderde hoeveelheid shows en films. Kom vaker tegen dat dingen waarvan ik weet dat ze er waren niet meer beschikbaar zijn.
. Het cuties debacle. Het sexualiseren van kinderen in een show.
. Idealogie en andere onzin in shows drukken. Waar het niet thuis hoort. Witcher bijvoorbeeld
. En als laatste dat family sharing weg gaat. Omdat ze meer geld willen. Ik betaal voor 4 schermen. en ze nemen aan dat ik dat in 1 huishouden kijk? zijn ze gek ofzo?

Dit zijn alle klachten die ik over netflix heb. Het is het gewoon niet waard meer. Klantenservice kan hier ook echt niks aan doen. Maar vind wel dat mensen dit moeten zeggen.

Gewenste Oplossing:

. Gewoon als ik voor 4 schermen betaal dat ik ook gewoon 4 schermen mag gebruiken. En niet nieuwe regels verzinnen zodat ik er niks meer aan heb.

Bericht van Robin van Klacht.nl

11 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Netflix

Bericht van Robin van Klacht.nl

11 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Netflix nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Segert Vorster