Klacht: hoge verzendkosten en factuurkosten die niet duidelijk worden meegedeeld

op 28 april 2016 over Luxstyle.nl in de categorie Internetshops - Kleding

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

De hoge verzendkosten en factuurkosten werden niet duidelijk meegedeeld VOOR het betalingsproces!. Toen ik deze zag bij de betaling zelf (via maestro) heb ik dit niet betaald. Normaal gezien gaat dan een bestelling gewoon niet door, maar tot mijn grote verbazing bleek dit in dit geval wel zo te zijn en kreeg ik mijn bestelling toch met een papieren factuur! Ik zou graag willen dat u toekomstige kopers hiertegen beschermd… mvg Nicolina Jorissen

Gewenste Oplossing:

Dat hier actie tegen genomen wordt tav toekomstige kopers;

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Luxstyle.nl

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Luxstyle.nl nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door niko1962