Klacht: Hoge rekeningen

op 23 augustus 2016 over Tele2 in de categorie Alles-in-1

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Op 9 augustus 2016 is mijn simkaart omgezet in een andere mobiele telefoon . De telefoon ha ik gekregen omdat de mijne er mee stopte en is kapot .Zelf heb ik een sim only abonnement zonder internet verbinding . Zelf lig ik op dat moment in het ziekenhuis voor een nieuwe heup . op 9 augustus is de simkaart overgeplaatst in Acer mobile telefoon . na een paar dagen kwam ik thuis en tot mijn verbazing zag ik dat mijn telefoon was afgesloten door tele2 ik ben gaan bellen waarom ???? en er stond een rekening open 155,00 en een rekening van 130,00 . Nu blijkt achteraf dat de data niet was afgesloten op de nieuwe telefoon en geheel onverwacht buiten mijn weten om deze 2 rekening krijg zonder dat ik zelf internet heb gebruikt . ik schrik me eigen rot . Er is iets goed fout gegaan buiten mijn weten om. AUB help mij uit deze verschrikkelijke benarde situatie . Kunnen deze 2 rekeningen kwijtgescholden worden met een annulreing . ik heb zelf geen internet alleen wifi via mijn computer thuis . kijk mijn abonement alles heel goed na ik heb zelf geen internet bundel . eerlijk heid duurt het langst !!!! Het gaat om mijn mobiele nummer 0613302344 , mijn naam is AMJ van Roosmalen -Vugts of amj Vugts geboren 3-3-1953 postcode 5298BK huisnummer 3 Liempde

Gewenste Oplossing:

De grote oplossing zou zijn , als ik de kosten die ik niet zelf heb gebruikt ook niet hoef te betalen !!!!!! ik ben normaal heel tevreden over mijn sim only abonnement , maar dit onverwachte gebeuren ben ik behoorlijk geschrokken . ik hoop dat u daar ook begrip voor heeft !

met vriendelijke groet ,
Antoinette van Roosmalen Vugts

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Tele2

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Tele2 nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Minoeska